Danpoort International Abrasives

Dedicated to the job

Schuren, slijpen en polijsten dat is Danpoort. Onze historie, ons heden en onze toekomst.

Wij willen u laten zien wat ons passioneert. Wat hebben wij met schuurmaterialen? Wat passioneert ons? Waarom durven wij, Danpoort International Abrasives, de bewering aan dat we uniek zijn in onze toewijding aan schuur-, slijp- en polijstmaterialen en de uiteenlopende mogelijkheden die deze materialen te bieden hebben?

Het antwoord presenteren we u op deze website over ons bedrijf en onze producten. Wij willen u vertellen over onze passie, onze medewerkers en onze organisatie. Ook willen wij u vertellen over ons maatwerk, onze innovaties, service, kwaliteit en onze betrouwbaarheid als partner. Welkom bij Danpoort International Abrasives.

Contact

Family Business

Twee broers delen de liefde voor hun vak. Naast ondernemerszin delen ze ook de wil en het doorzettingsvermogen om iets uit te bouwen. Ze zien de potentie van wat ze in handen hebben en werken elke dag met de grootste passie aan de verdere groei en professionalisering van hun bedrijf. Danpoort is een echt familie bedrijf.

Heritage

De heer Daniël van der Poort richtte in 1932 het bedrijf Danpoort op. De onderneming groeide in de loop der jaren, vanuit Rotterdam, uit tot een belangrijke industriële leverancier van schuur-, slijp- en polijstmaterialen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de onderneming zwaar getroffen, maar na de wederopbouw maakte Danpoort zich wederom sterk op de markt. In 1984 verhuisde de firma van Rotterdam naar Zwijndrecht, waar ze tot op heden nog altijd gevestigd is.

Productie faciliteit

Bij Danpoort willen we controle hebben over de processen binnen het bedrijf. Wij monitoren continu de grondstoffen, bestellingen, productie, financiën, bezettingsgraad van mensen en machines, kwaliteit en onze levertijden. Wij analyseren met regelmaat onze interne processen en onze performance. Hierdoor hebben we grip op onze organisatie. En kunnen wij u als klant onze betrouwbaarheid garanderen.

Warehouse

Danpoort is dynamisch. Het team van professionals is op elkaar ingespeeld. In een uiterst schone werkomgeving wordt met zorg gewerkt aan het optimaliseren van processen en voorraad.

De processen ondersteunen onze toewijding aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Het verzamelen en verzendklaar maken van orders wordt volledig automatisch aangestuurd vanuit ons ERP-systeem.

Organisatie

Customer Service schrijven we met hoofdletters. Alles draait bij ons om de klant. Danpoort is een organisatie met korte lijnen en duidelijke communicatie. Op vragen of klachten geven we graag direct antwoord. Daarbij is de benodigde informatie snel voorhanden en inzichtelijk in ons CRM systeem. Als klant heeft u met één aanspreekpunt te maken, wel zo prettig. Dedicated to the job. Dedicated to you. Welkom bij Danpoort International Abrasives.

Private label

Danpoort werkt met basis materialen van gerenommeerde fabrikanten. Die materialen converteren wij naar alle mogelijke eindproducten. Er zijn veel mogelijkheden. Een eigen private label, een breed assortiment of juist smal en diep. Met een eigen verpakking en eventueel ook bedrukte schuurmaterialen met uw bedrijfs- en/of merknaam. We kunnen het gehele concept voor u ontwikkelen. Wij zijn een complete partner.

Retail concepts

Wij kunnen uw private label compleet voorzien van een eigen uiterlijk en identiteit. Ook kan uw eigen logo of huisstijl worden geïmplementeerd. Wij maken van uw idee een visuele presentatie en een voorbeeld model (mock-up) van uw verpakking. Wij helpen u snel om uw idee om te zetten naar een totaal uitgewerkt concept.

Beurzen

Danpoort neemt regelmatig deel aan Nationale en Internationale vakbeurzen. Graag verwelkomen wij u op onze stand om kennis te maken met de uitgebreide mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ook maken wij graag vooraf met u een afspraak in onze beursagenda zodat u tijdig een gesprek met één van onze verkopers kan inplannen.

Wij zien u graag tegemoet op één van de volgende beurzen.