Danpoort International Abrasives
Contact

WORK HARD! ROCK HARD!

Reserveer uw tickets. Stuur een E-mail naar info@danpoort.com

Danpoort is ook in 2018 weer present op de nummer 1 beurs van de wereld! De Eisenwarenmesse! Met 85 jaar ervaring op het gebied van schuurproducten, bieden wij uitgebreide oplossingen voor uiteenlopende schuur-,slijp- en polijst processen.

'Het wereldwijde nummer 1 van de hardwarewereld gaat in de volgende ronde:
Van 4 tot 7 maart 2018 zal de wereldwijde industrie de belangrijkste innovaties van het jaar presenteren op de INTERNATIONAL HARDWARE FAIR in Keulen en de beslissende trends voor de komende maanden bepalen.
De beurs is al bijna volgeboekt, succesvolle formats zoals de DIY Boulevard worden voortgezet, de topspelers in de branche worden geregistreerd - het uitgebreide overzicht van het beste bedrijfs- en innovatieplatform nummer 1 is uniek in de wereld.

Met 2.670 exposanten uit 55 landen is de INTERNATIONAL HARDWARE FAIR de grootste en meest internationale showcase ter wereld. Het aanbod varieert van tools tot bevestigings- en verbindingstechnologie tot de doe-het-zelf en huisverbetering. Met een oppervlakte van 144.000 vierkante meter toont de hele wereldwijde industrie alles wat elke twee jaar belangrijk is en blijft op het gebied van hardware.'

Wij willen op deze beurs laten zien wat ons passioneert. Waarom durven wij, Danpoort International Abrasives, de bewering aan dat we uniek zijn in onze toewijding aan schuur-, slijp- en polijstmaterialen en de uiteenlopende mogelijkheden die deze materialen te bieden hebben?

Hierop geven wij graag antwoord tijdens de nationale vakbeurs op 7 maart 2018!
Wij zijn te bezoeken in hal 10 op stand B053 tijdens de Internationale Eisenwarenmesse, van 4 t/m 7 maart 2018 in Keulen!