Danpoort International Abrasives
Contact

Vacature Financieel Administratief Medewerker

Ben jij opzoek naar een part time baan op administratief gebied en heb je een afgeronde administratieve opleiding op MBO Niveau?

Dan past deze functie zeker bij jou.

 

We zijn een productiebedrijf waarbij het van belang is dat de klant zo snel en goed mogelijk geholpen wordt vanaf het begin van aanvraag tot de levering van het product. Met andere worden staat de klant bij ons altijd op de eerste plek! Ben jij  enthousiast, zelfstandig, ambitieus en stel je je graag open om andere te helpen?

 

Dan is deze functie bij Danpoort International Abrasives B.V. het juiste bedrijf voor jou!

 

Functie-eisen:

Als Administratief Medewerker ben jij verantwoordelijk voor verschillende taken zoals;

Verwerken van financiele boekingen zoals inkoopfacturen, kostenfacturen, bankafschriften, etc. Daarnaast draag je zorg voor het het debiteuren en crediteuren beheer. Ook is er ondersteuning van HR gerelateerde zaken zoals; verlof aanvragen, ziekteverzuim, salarisadministratie en onderhoud personeelsdosiers.

Daarnaast verzorg je en registreer je de rechten van medewerkers in de verschilende systemen, onderhoud je systeem gegevens, contracten en belangrijke commerciele en financiele data.

 

Het betreft een ondersteunende functie waarbij je directie en het financiele team administratief ondersteunt bij het uitwerken van bovenstaande punten.

 

Wat Neem jij mee:

Een afgeronde administratieve opleiding op mbo-niveau;
Gevoel voor samenwerken in teamverband;
Financieel inzicht;

Relevante werkervaring;

Nauwkeurigheid;
Kennis van systemen;
Goed overweg kunnen gaan met Windows 10;
Je kunt zelfstandig projecten plannen en deadlines halen.

 

Ons aanbod:
Wij bieden je een informele werksfeer binnen een innovatieve organisatie met internationale ervaring. Je komt terecht in een jong en ambitieus team dat gezamenlijk met hun kennis en creativiteit streven naar verdere groei op de internationale markt. Daarnaast zijn wij een snelgroeiende dynamische organisatie die ruim 85 jaar bestaat.

 

Spreekt deze vacature jou aan dan ontvangen we graag jouw CV, motivatiebrief en portfolio op vacatures@danpoort.com